June 23, 2009

:: business plan ::

Salam sume,
ari nie wawa agak letih la
byk kje nk wt n research yg disuruh oleh hubby
citer cmni actually...
hubby nk try wt bisnes ..kedai dobi
aku cm x confident but stil support dia
so now byk gak info kt internet psl bisnes dobi
wawa dpt la dwnload bisnes plan
sesape ade pengalaman..leh share x?
..adios..

Glitter Text @ Glitterfy.com

4 komentar:

an.wardrobe said...

wah bagus nya wawa.
mmg patut sokong la.
an rasaa sgt2 bebaloi bukak kedai dobi ni.
kt kb pum sana sini bukak kedai dobi.
skg ni kn ramai yang guna khidmat cuci kt kedai/ dry cleaning. maklum la org bujang kan ramai. malas basuh sendri n sibukk keje. hehe

SITI NORSYAKILA said...

baguslah kak. atleast penambahan pendapatan.. mana tau leh jadi beh banyak duit kak.. sapa yang untung.. akakk jugak.. nak mulakan satu benda 2 memglah kita rasa takut n x yakin.. tapi klau dgn sokongan akak mesti bejaya punya:D darwisyh 2 bila nak dapt adik nih??

-watulnida- said...

thx an n ila..mmg dh lame nk wt bisnes nie tp cm takut..mmg sokong hubby..now tgh wt research psl bisnes nie..

an.wardrobe said...

padal mulanya mmg takut. sbb itu satu menda baru utk kita kan. sbb tak tahu selok beloknya lg.
mukin memula tu agak susah gak la.. ;)
insyaALLAH pasti bjaya!

Post a Comment